Groups

Groepslessen

Is het reguliere fitness niets voor jou en volg je liever groepslessen? Wij bieden een scala aan group fitness work-outs, traditioneel of compleet vernieuwend volgens de laatste trends!

Iedere avond kun je meerdere groep fitness work-outs volgen. In twee verschillende ruimtes kun je terecht voor de traditionele lessen als spinning en yoga, of compleet vernieuwend als lessen als Bodyboost en Move for fun. De instructeur of personal trainer motiveert je en daagt je uit helemaal los te gaan en het uiterste uit jezelf te halen. 

We bieden zowel high impact als low impact lessen en programma's aan. De lessen hebben verschillende doelen als het verbeteren van uithoudingsvermogen en/of calorie(vet)verbranding. Maar ook je kracht, mobiliteit, flexibiliteit, balans, snelheid, coordinatie en lenigheid kun je bij ons verbeteren door het volgen van één of meerdere groepslessen. En veel lessen combineren een aantal (of alle) van deze aandachtspunten.

Waar je ook traint en welke les of programma je ook doet, dit gebeurt altijd in een ruimte met kleur, licht en art-works. In een omgeving die uitnodigt om te bewegen kun je jezelf te laten gaan en het uiterste uit jezelf halen.

We dagen je uit een gratis proefles naar keuze te komen doen. 

Go crazy, try something different!